Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

June 26, 2014

Mengisi Modul Perekodan

Hari ini 26.6.2014, menghadiri Taklimat Pemasangan Instrumen PT3  & Menyemak skrip jawapan. 

Kemudian saya cuba download Panduan Perkembangan Pembelajaran Murid KHB-PK Tingkatan 1 - 3 untuk kali kedua..
Saya sedari yang didownload pada bulan April 2014 ada banyak perbezaannya dengan modul yang saya download pada 25 Jun 2014.

Penat saya tanya kawan-kawan daerah ni untuk mendapatkan kepastian.. Ramai yang masih belum download rupanya.

Dalam panduan PPPM yang baru, semua tajuk ada band 1-6.. Barulah senang nak buat keje..
Yang saya download pada bulan April tu memang tiada band 1-6 ni. Ia lebih mirip DSP yang lama cuma dibuang huruf 'E' yang di hujung tu.
Contohnya B1D1E1 di tukar jadi B1D1 je.. Ha... Macam tu la..


Maaflah kawan-kawan daerah Kuala Langat..Alhamdulillah hari ini saya telah pun dapat jawapannya..

#Blog ni blog saya... Jadi, tuan-tuan Lembaga dan JPN janganlah marah saya ye.. Semua maklumat di sini untuk memudahkan kerja saya saja..

Kalau ada yang baca...salah pulak tu maklumat dari saya ni...mintak maaf la ye.. #
Untuk mendapatkan maklumat yang lebih tepat... Layarilah WEB lembaga...

Tqvm;)
 KOLEKSI GAMBAR TAKLIMAT

Displaying IMG-20140626-WA0011.jpg
Peserta taklimat KHB-PK

Displaying IMG-20140626-WA0013.jpg
Sesi perbincangan Penandaan Skema Jawapan

Displaying IMG-20140626-WA0014.jpg
Mendengar taklimat...  :)

 KANDUNGAN PPPM 
 
sebahagian dari PPPM KHB-PK tingkatan 3

June 25, 2014

LAMAN WEB LP

Pemberitahuan

Capaian ke Portal Lembaga Peperiksaan

25 June 2014
Dimaklumkan bahawa Portal Lembaga Peperiksaan (LP) "www.moe.gov.my/lp"  tidak dapat diakses oleh pengguna buat sementara waktu.
Sehubungan itu, pengguna bolehlah membuat capaian sementara ke Portal Lembaga Peperiksaan pada alamat www.lp.edu.my.


Diterbitkan oleh Lembaga Peperiksaan


LAMAN WEB LEMBAGA PEPERIKSAAN YANG LAMA :

http://www.moe.gov.my/lp

LAMAN WEB LEMBAGA PEPERIKSAAN YANG BARU :

http://apps2.moe.gov.my/lponline/v1/index.php?lang=en


DOWNLOAD APA-APA SAJA..SEBELUM LINE SIBUK JE !! (sekadar ingatan)

June 24, 2014

JOGATHON PERDANA PIBG SMK TELOK DATOK

Kad ini telah diterima pada 24.6.2014 (Selasa). Dikehendaki menyerahkan semula kepada sekolah sebelum 22.8.2014 (jumaat).
Jumlah minimum kutipan murid RM50.00 & guru RM100.00.
Semoga berjaya!!

Majlis sambutan hari lahir

Selamat Hari Lahir.. Semoga diberkati usiamu.

June 20, 2014

PBS - Pentaksiran Sekolah..

Masih dalam proses.. Lepas siap manual ni.. Baru boleh key in MODUL PEREKODAN PPPM secara offline..

;)

June 17, 2014

Pentaksiran T3 : Taklimat Pemasangan Instrumen dan Pemeriksaan Skrip Jawapan (PT3) Tahun 2014

Bagi mata pelajaran KHB semua pilihan di daerah Kuala Langat.
Surat Panggilan Mesyuarat dari Jabatan Pelajaran Selangor
Kesilapan Teknikal oleh PPD : Nama saya sebagai Pkw. Kpkw ialah Puan Siti Hajar dari SMK Jugra.