TITIPAN CIKGU NORLIZA

ASSALAMUALAIKUM...SELAMAT SEJAHTERA...SALAM 1MALAYSIA...SAYANGI MALAYSIA...ALHAMDULILLAH..SYUKUR KEPADA ALLAH..YANG MEMILIKI SEGALANYA...


Hubungi saya melalui email sahaja.
norliza.jais@yes.my

October 16, 2012

TAKWIM PERSEKOLAHAN TAHUN 2013

Jadual persekolahan 2013  telah dikeluarkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia (www.moe.gov.my).  Sekolah akan dibuka pada 2hb Januari 2013 ( Rabu ) bagi negeri yang hari minggunya Sabtu dan Ahad (Kumpulan A) manakala bagi negeri yang hari minggunya Jumaat dan Sabtu (Kumpulan B) , sekolah akan mula dibuka pada 1hb Januari 2013 ( Selasa ).


Takwim Sekolah 2013 ini sebenarnya sangat penting untuk merancang sebarang aktiviti yang melibatkan cuti yang panjang :

  • Tahun Baru Cina – 10 & 11 Februari 2013 (Ahad & Isnin)
  • Hari Raya Puasa - 8 Ogos & 9 Ogos 2013 (Khamis & Jumaat)
  • Hari Raya Qurban - 15 Oktober 2013  (Selasa)
Negeri yang bercuti Tahun Baru 2013 :
Negeri-negeri yang bercuti pada Tahun Baru 2013 – W.P Kuala Lumpur, W.P Labuan, W.P Putrajaya, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Perak, Pulau Pinang, Sabah, Sarawak dan Selangor sahaja.
Johor, Kedah, kelantan, Perlis dan Terengganu tidak bercuti pada Tahun Baru 2013. – rujukan : www.kabinet.gov.my
Walaupun sibuk dalam merancang untuk aktiviti tahun hadapan, perlu juga kita merancang kewangan supaya tidak mengalami kejutan dengan perbelanjaan yang kian meningkat. Mulakan untuk berbisnes secara sambilan tanpa mengganggu tugas harian kita. Mudah dan santai..Cubalah!
"Bisnes umpama pokok, perlu semai benih dulu dan makan masa utk dapat hasil. Bila dah berhasil baru terasa kenikmatannya. Oleh itu bersabarlah. Tambahan pula dgn SAP, promosi yang dijalankan adalah 100% FULLY AUTOMATED! Cubalah..!" -petikan dari status dalam auto-post facebook yang menggunakan modul SAP..
 DAPATKAN JAWAPANNYA...
 KLIK DI SINI 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...