November 06, 2009

Percubaan KHB-KT : Set 1

pmr percubaan 2009 pahang kemahiran hidup - kt

5 comments:

HASLIDA HASSAN said...

SALAM...MAAF NAK BERTANYA..S..BOLEH CIKGU LIZA KONGSI....SEDIKIT PENGETAHUAN CIKGU KPS SAYA.....MACAMNANA...SAYA NAK COPY SOALAN NI UNTUK SIMPAN DALAM BLOG SAYA....HARAP CIKGU SEDIA KONGSI ILMU...WALLLAHUALAM

Cikgu Liza said...

klik pada icon embed di bhgn atas sekali pada scrib tu, copy dan paste pada bolg. senang je. ada yang saya punya sendiri dan ada juga sumber dari orang lain.. selamat mencuba.

MESULL said...

salam mcmner nk buat link koleksi soalan mcm blog cg liza nie

Norliza said...

lepas kita buat new post, contohnya nota rekacipta, dah siap kemudian view blog kan.

Klik pada tajuk rekacipta tu, copy alamat kat atas, contohnya http://xxxxx/rekacipta.. lebihkurang macam tu la.

lepas tu, pilih layout, pilih add list.. kat situ paste kan yang tajuk rekacipta yang "copy' tadi.

save. dah siap...

MESULL said...

terima kasih banyak..kerana membantu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...