TITIPAN CIKGU NORLIZA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Bersyukur kepada Ilahi kerana diberi peluang menulis di blog ini. Ia dibina khas untuk anak-anak murid saya. Semoga ilmu ini termasuk dalam perkara yang bermanfaat.
Pastikan kita mendapatkan keberkatan ilmu dan tidak dipersoalkan di hadapan Allah di Padang Mahsyar nanti.

Hubungi saya melalui email sahaja.
norliza.jais@yes.my

July 16, 2011

LATIHAN INTERAKTIF UNTUK PMR 2011.

Entri ini ditujukan khas buat Cikgu Siti Maimon serta semua guru dan kaki tangan dari SMK Jengka 2. Semoga lawatan pada 16 Julai 2011, di SMK Telok Datok sentiasa menjadi kenang-kenangan. Terima kasih kerana sudi menziarahi sekolah kami... Saya memohon jutaan kemaafan kerana tidak sempat mengiringi kepulangan cikgu kerana hal-hal yang tidak dapat dielakkan...

Di sini saya ada menyediakan beberapa bahan yang mungkin boleh dikongsi bersama. Namun begitu,  bahan ini akan tamat tempoh dalam beberapa hari sahaja kerana perisian Hot Potatoes ini perlu dibeli dan link yang saya berikan ini hanya sebagai "demo" sahaja. Tetapi, cikgu boleh menyimpan semua bahan ini dengan cara :

1. Klik pada "File"
2. "Save Page As"
Bahan ini boleh terus digunakan tanpa perlu capaian internet.

LATIHAN INTERAKTIF UNTUK PMR 2011.

SILA KLIK PADA LINK LATIHAN DI BAWAH:UNTUK MURID-MURID TINGKATAN 3 ... CUBA JAWAB SOALAN INI DI RUMAH SUPAYA PENCAPAIAN SEMASA UJIAN DI KELAS NANTI LEBIH BAIK DARI SEBELUMNYA!

SEMOGA BERJAYA !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...