Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

December 12, 2011

DOKUMEN ITEM CONTOH (DIC) : KHB-ERT / TINGKATAN 1

Orang yg POSITIF ialah orang yang berani mengambil risiko untuk memajukan diri sendiri. Manakala orang yang NEGATIF akan memberi 1001 alasan demi menegakkan fikiran NEGATIFnya kerana takut untuk mengambil risiko. Anda POSITIF? Jom sertai SAP bersama saya 

Anda ada facebook ? Jangan sia-siakannya.. Nikmati pendapatan sampingan, hanya dengan mengaktifkan Modul SAP terus ke akaun Facebook anda, dan biarkan Modul SAP bekerja untuk anda! Tak perlu bina ayat untuk promosi.. 100% FULLY AUTOMATED pada setiap hari..! 


******************

Lembaran Evidens (Teras) dan (Elektif-ERT) adalah Bahan Dokumen Item Contoh (DIC) yang telah dibuat khas oleh Cikgu Woon dari SMK Pekan Nanas, untuk kegunaan murid-murid Tingkatan 1. Terima Kasih Cikgu dan saya amat menghargainya. Semoga dapat digunakan oleh rakan-rakan lain yang memerlukan 
Klik pada arrow Hijau untuk DOWNLOAD

DOKUMEN ITEM CONTOH : KHB-ERT TINGKATAN 1

Mulai tahun 2012, Dokumen Item Contoh (DIC)akan digunakan kepada murid Tingkatan 1 bagi mata pelajaran KHB. Di sini saya telah uploadkan beberapa dokumen yang digunakan dalam Pentaksiran Sekolah.

Semua dokumen yang saya upload ini diperolehi dari Taklimat yang diadakan oleh PPD Kuala Langat. Semoga perkongsian ini dapat membantu guru-guru dan juga pelajar-pelajar Institut Pengajian Tinggi mendapatkan maklumat berkaitan Pentaksiran yang dilaksanakan di sekolah. TQ.

No comments: