TITIPAN CIKGU NORLIZA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Bersyukur kepada Ilahi kerana diberi peluang menulis di blog ini. Ia dibina khas untuk anak-anak murid saya. Semoga ilmu ini termasuk dalam perkara yang bermanfaat.
Pastikan kita mendapatkan keberkatan ilmu dan tidak dipersoalkan di hadapan Allah di Padang Mahsyar nanti.

Hubungi saya melalui email sahaja.
norliza.jais@yes.my

June 26, 2014

Mengisi Modul Perekodan

Hari ini 26.6.2014, menghadiri Taklimat Pemasangan Instrumen PT3  & Menyemak skrip jawapan. 

Kemudian saya cuba download Panduan Perkembangan Pembelajaran Murid KHB-PK Tingkatan 1 - 3 untuk kali kedua..
Saya sedari yang didownload pada bulan April 2014 ada banyak perbezaannya dengan modul yang saya download pada 25 Jun 2014.

Penat saya tanya kawan-kawan daerah ni untuk mendapatkan kepastian.. Ramai yang masih belum download rupanya.

Dalam panduan PPPM yang baru, semua tajuk ada band 1-6.. Barulah senang nak buat keje..
Yang saya download pada bulan April tu memang tiada band 1-6 ni. Ia lebih mirip DSP yang lama cuma dibuang huruf 'E' yang di hujung tu.
Contohnya B1D1E1 di tukar jadi B1D1 je.. Ha... Macam tu la..


Maaflah kawan-kawan daerah Kuala Langat..Alhamdulillah hari ini saya telah pun dapat jawapannya..

#Blog ni blog saya... Jadi, tuan-tuan Lembaga dan JPN janganlah marah saya ye.. Semua maklumat di sini untuk memudahkan kerja saya saja..

Kalau ada yang baca...salah pulak tu maklumat dari saya ni...mintak maaf la ye.. #
Untuk mendapatkan maklumat yang lebih tepat... Layarilah WEB lembaga...

Tqvm;)
 KOLEKSI GAMBAR TAKLIMAT

Displaying IMG-20140626-WA0011.jpg
Peserta taklimat KHB-PK

Displaying IMG-20140626-WA0013.jpg
Sesi perbincangan Penandaan Skema Jawapan

Displaying IMG-20140626-WA0014.jpg
Mendengar taklimat...  :)

 KANDUNGAN PPPM 
 
sebahagian dari PPPM KHB-PK tingkatan 3

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...