TITIPAN CIKGU NORLIZA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Saya hanyalah seorang hamba Allah swt yang sering melakukan kesilapan, tetapi sangat bersungguh membangunkan blog ini untuk mengumpul pelbagai koleksi bahan kegunaan diri saya sendiri dan Perkongsian Ilmu sahaja.

Mohon jutaan kemaafan jika kandungan dalam blog ini tidak lengkap, tidak memenuhi kehendak pengguna, menyukarkan serta merugikan sesiapa sehingga mengalami gangguan emosi.

Walaubagaimanapun, bahan di sini ada yang percuma serta dan ada juga yang berbayar kerana ia juga melibatkan kos-kos seperti kos upah, bil elektrik, telefon dan internet. Mohon dihalalkan dan doakan saya sihat sejahtera agar dapat menyumbang bahan yang berkualiti dan boleh dikongsikan bersama.


Pastikan kita mendapatkan keberkatan ilmu dan tidak dipersoalkan di hadapan Allah di Padang Mahsyar nanti.

Hubungi saya melalui email sahaja.
norliza.jais@yes.my

September 23, 2013

JADUAL PEPERIKSAAN PMR 2013

Tinggal beberapa hari lagi, murid-murid tingkatan 3 akan menduduki peperiksaan PMR. Yang pastinya, semua murid pasti berdebar-debar dengan peperiksaan besar ni. Rasanya bukan murid je yang rasa perasaan ni kan... Ibu bapa, guru-guru pun mungkin tidak kurang rasa berdebarnya...

Walaubagaimanapun, dengan usaha sekian lama, pasti semua ini bukanlah satu perkara yang perlu dirisaukan. Persediaan yang cukup, doa dan segala-gala teknik yang ada tentu dah dipraktikkan.

Oklah, semoga semua murid tabah menghadapi peperiksaan ini dan mendapat keputusan yang cemerlang. Untuk menjadi seorang yang positif tentulah perlu tanamkan sifat yang positif juga. Semoga berjaya semua...

:) 
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...