TITIPAN CIKGU NORLIZA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Saya hanyalah seorang hamba Allah swt yang sering melakukan kesilapan, tetapi sangat bersungguh membangunkan blog ini untuk mengumpul pelbagai koleksi bahan kegunaan diri saya sendiri dan Perkongsian Ilmu sahaja.

Mohon jutaan kemaafan jika kandungan dalam blog ini tidak lengkap, tidak memenuhi kehendak pengguna, menyukarkan serta merugikan sesiapa sehingga mengalami gangguan emosi.

Walaubagaimanapun, bahan di sini ada yang percuma serta dan ada juga yang berbayar kerana ia juga melibatkan kos-kos seperti kos upah, bil elektrik, telefon dan internet. Mohon dihalalkan dan doakan saya sihat sejahtera agar dapat menyumbang bahan yang berkualiti dan boleh dikongsikan bersama.


Pastikan kita mendapatkan keberkatan ilmu dan tidak dipersoalkan di hadapan Allah di Padang Mahsyar nanti.

Hubungi saya melalui email sahaja.
norliza.jais@yes.my

May 13, 2015

Taklimat latihan pemeriksaan pt3

Pada 12 dan 13 Mei 2015 telah menghadiri satu taklimat latihan pemeriksaan penskoran PT3 bertempat di SMK Bandar Utama Damansara 3. Sekolah kluster. Cantik.

Pengisian taklimat ini ialah untuk melatih Kpkw dan pkw setiap daerah memetuhi Panduan Penskoran yang telah ditetapkan oleh Lembaga Peperiksaan. In syaa Allah akan ditaklimatkan juga di daerah masing-masing nanti.

Harapan saya, semoga cikgu-cikgu di sekolah nanti memahami dan mematuhi panduan penskoran yang diberikan dan melaksnakannya dengan lebih telus.

:)
Dari kiri : saya (cikgu norliza), puan suzana dan cik bibah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...