June 18, 2011

SENI KRAF DARI FABRIK FELT

Hari ini 18 Jun 2011, menghadiri kursus anjuran Kolej Komuniti di Pantai Morib sempena Karnival Morib..
Seni kraftangan dari fabrik felt ini sangat mudah dan comel..












7 comments:

Sakura~chan said...

cane na buat tu? comel la..

Norliza said...

nanti saya upload gambar2 cara buat dia ye..

ashafanie said...

teringin jugak nak belajr..ada entry cara nk buat x? jnis kain yg gna mcm mna..

Maz Emanz said...

Brapa hrga felt tu.mcm best je,,

Norliza said...

google kain felt ni kat internet. ada pelbagai warna. masa kursus ni semua bahan di beri. harga 1 set dan belajar cara buat cuma rm10 je.

noor sariah said...

Salam cikgu...
teringin dan minat sangat dengan seni kraf felt ni...mcmner saya nk sertai kursus ini..saya tinggal area pulau indah klang...

Norliza said...

Wassalam..

Dah lama kursus ni.. anjuran kolej komuniti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...