TITIPAN CIKGU NORLIZA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Saya hanyalah seorang hamba Allah swt yang sering melakukan kesilapan, tetapi sangat bersungguh membangunkan blog ini untuk mengumpul pelbagai koleksi bahan kegunaan diri saya sendiri dan Perkongsian Ilmu sahaja.

Mohon jutaan kemaafan jika kandungan dalam blog ini tidak lengkap, tidak memenuhi kehendak pengguna, menyukarkan serta merugikan sesiapa sehingga mengalami gangguan emosi.

Walaubagaimanapun, bahan di sini ada yang percuma serta dan ada juga yang berbayar kerana ia juga melibatkan kos-kos seperti kos upah, bil elektrik, telefon dan internet. Mohon dihalalkan dan doakan saya sihat sejahtera agar dapat menyumbang bahan yang berkualiti dan boleh dikongsikan bersama.


Pastikan kita mendapatkan keberkatan ilmu dan tidak dipersoalkan di hadapan Allah di Padang Mahsyar nanti.

Hubungi saya melalui email sahaja.
norliza.jais@yes.my

January 17, 2013

Penataran PBS KHB TINGKATAN 2

Penataran PBS dalam kalangan guru-guru KHB dari Tingkatan 1 hingga 3 telah diadakan pada 12.01.2013 (LADAP 1). Membincangkan strategi peraksanaan PBS dan penerangan dengan lebih jelas tentang perlaksanaan PBS untuk tingkatan 2 bermula tahun 2013. Guru KHB Tingkatan 1 dan 2 dibekalkan dengan CD PBS yang mengandungi koleksi soalan KOD EVIDEN yang akan digunakan dalam pembelajaran dan pengajaran. (sumbangan dari cikgu sharifuddin)

Perbincangan bersama JU Daerah, Cik Nurhayati binti Hamzah
Puan Mashitah (Guru KHB-ERT Tingkatan 1 dan 2- Setiausaha Panitia KHB), Encik Zori (Guru KHB-KT Tingkatan 3) dan Puan Zaliha (Guru KHB-PN Tingkatan 1 dan 2)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...