TITIPAN CIKGU NORLIZA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Saya hanyalah seorang hamba Allah swt yang sering melakukan kesilapan, tetapi sangat bersungguh membangunkan blog ini untuk mengumpul pelbagai koleksi bahan kegunaan diri saya sendiri dan Perkongsian Ilmu sahaja.

Mohon jutaan kemaafan jika kandungan dalam blog ini tidak lengkap, tidak memenuhi kehendak pengguna, menyukarkan serta merugikan sesiapa sehingga mengalami gangguan emosi.

Walaubagaimanapun, bahan di sini ada yang percuma serta dan ada juga yang berbayar kerana ia juga melibatkan kos-kos seperti kos upah, bil elektrik, telefon dan internet. Mohon dihalalkan dan doakan saya sihat sejahtera agar dapat menyumbang bahan yang berkualiti dan boleh dikongsikan bersama.


Pastikan kita mendapatkan keberkatan ilmu dan tidak dipersoalkan di hadapan Allah di Padang Mahsyar nanti.

Hubungi saya melalui email sahaja.
norliza.jais@yes.my

September 03, 2013

TAKWIM PERSEKOLAHAN 2014 (KALENDER)

Takwim Persekolahan yang lengkap dengan cuti umum dan cuti sekolah penting bagi saya untuk menguruskan aktiviti tahun 2014. Ia bukan sahaja berguna untuk merancang aktiviti sekolah, malah penting juga untuk merancang percutian dan aktiviti peribadi yang lain. SUMBER :  
http://www.kabinet.gov.my/images/stories/pdf/TakwimPenggalPersekolahan2014.pdf########################### 

Hari Kelepasan Am Malaysia Tahun 2014 (Persekutuan dan negeri-negeri) 

 

5 comments:

Norliza said...

Wah... ramai yang berminat dengan kalender saya ni ye... untuk makluman, tarikh cuti sekolah adalah hasil kiraan saya sendiri, iaitu setiap 10 minggu persekolahan akan diselangi dengan 1 atau 2 minggu cuti penggal. Oleh itu, maklumat yang lebih tepat, kena tunggu dari KPM ye.... :)

Anonymous said...

Salam. Terima kasih atas anggaran cuti persekolahan untuk 2014. Begitu berguna sekali. Agak-agak Cikgu, bila KPM akan keluarkan takwim sekolah 2014?

Mal

Norliza said...

Tak tahu la. Thn lepas rasanya lps peperiksaan PMR

Anonymous said...

Terima Kasih Cikgu.


Mal

Norliza said...

Perincian Persekolahan mengikut penggal telah dikeluarkan pada 17.10.2013. TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...