TITIPAN CIKGU NORLIZA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Saya hanyalah seorang hamba Allah swt yang sering melakukan kesilapan, tetapi sangat bersungguh membangunkan blog ini untuk mengumpul pelbagai koleksi bahan kegunaan diri saya sendiri dan Perkongsian Ilmu sahaja.

Mohon jutaan kemaafan jika kandungan dalam blog ini tidak lengkap, tidak memenuhi kehendak pengguna, menyukarkan serta merugikan sesiapa sehingga mengalami gangguan emosi.

Walaubagaimanapun, bahan di sini ada yang percuma serta dan ada juga yang berbayar kerana ia juga melibatkan kos-kos seperti kos upah, bil elektrik, telefon dan internet. Mohon dihalalkan dan doakan saya sihat sejahtera agar dapat menyumbang bahan yang berkualiti dan boleh dikongsikan bersama.


Pastikan kita mendapatkan keberkatan ilmu dan tidak dipersoalkan di hadapan Allah di Padang Mahsyar nanti.

Hubungi saya melalui email sahaja.
norliza.jais@yes.my

January 19, 2016

Program Mentor Mentee asrama 2016

Majlis perasmian mentor mentee 15.1.16 di dewan (tidak hadir)
Sesi perkenalan bersama anak-anak angkat 18.1.16  di dewan makan asrama.

Pengisian kali pertama lebih kepada sesi suai kenal antara guru (ibu angkat) dengan pelajar asrama (anak angkat) yang telah ditetapkan. Harapan saya agar anak-anak ini dapat mengatur masa dengan bijak, mempunyai strategi pembelajaran yang terbaik dan disiplin diri supaya mendapat kejayaan cemerlang dalam peperiksaan PT3 tahun 2016.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...